Important
+3
Hunter
TaZzZ
GENERAL07
7 posters
Page 1 of 1
Important
ia uitatzi si voi aici ce neau facut cei din WAR: http://board.ogame.ro/thread.php?threadid=4601
Nu o sa caut vinovati acum da cred ca ei ar trebui sa se simta si sa ia niste masuri urgente
Nu o sa caut vinovati acum da cred ca ei ar trebui sa se simta si sa ia niste masuri urgente
drq- Posts : 28
Re: Important
si daca nu o sa facem ceva rapid o sa o incurcam cu totii
O sa fac o conferintza cu liderii wing-ului si ai elite-ului pt a clarifica asta si a lua o hotarare cat mai rapid
O sa fac o conferintza cu liderii wing-ului si ai elite-ului pt a clarifica asta si a lua o hotarare cat mai rapid
deci tre sa luam masuri.Cel mai bine:il dam afara din ogame.sa fie trecut in lista neagra,impreuna cu complicii lui.
GENERAL07- Posts : 163
da am dovada ca delia face multi Doar daca as putea face ceva ca sa atrag atentia adimilor in acest caz. fiti atenti, pe forumul mare la general la pe cine voi intalni spune la un moment dat acolo: Am cazut in acelasi sistem cu tine. si in aceasi alianta cu the brach, adica 1:7. la zona cr posteaza cr-uri cu un alt jucator ca sa zic asa. gusty4ever. el e 1:113. Daca delia e ambele face multi
ar fi bine sa inchizi alianta ( sa nu mai lasi sa intre nimeni ) sa evolutionam noi ista care suntem !! pentru ca daca nu puate intra spioni mm kak in ei d spioni !! cred ca ar fi unu dintre lucrurile necesare !!
TaZzZ- Posts : 12
da este necesar oricum wing ma ocup eu si bogdan statzi fara griji si sa nu va miratzi dak in cateva zile scde nr de membri la jumate' da?
pt ce sa scada numaru de membri?
lasa frate ca cei care suntem prieteni si ne stim, vb pe mess , discutam NOI de tinte, ne ocupam noi de war...voi restu [inclusiv spioni] fleetsave si resource save
Zarajikmis- Posts : 71
pai da pe cei care ii shtim ii lasam am vb eu cu bogdan tottul si ashea am stabilit nu avetzi grija eu doar vam zis
destul de incurcata situatia , oricum o sa desfintam alianta WAR
UnknownTovarash- Posts : 240
in primul rand sa securizati forumul iar oamenii din HYD ma voi ocupa eu de ei.Am inchis pentru aplicatii pentru k nu mai am incredere in mineni doar in oamenii din fosta romania!!! Aveti mare grija de voi si daca e ceva vb pe mess
bogdan13- Posts : 22
Page 1 of 1