Wing
+7
caufav
Hunter
Aqua Vitae
Nightbox
Gekados
Streachy
Zarajikmis
11 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Wing
daca ne tot inmultim ar mai fi o solutie. in loc de doua winguri sa se faca mai tirziu o elite aliance. asa ar fi stimulati si cei din alianta sa traga tare pt a intra in HYD ELITE.
caufav- Posts : 13
adica exact ca in uni 30?Pai elita se face din jucatori experimentati,nu din cei cu multe puncte
GENERAL07- Posts : 163
si eu joc in uni 30.
acum nu am prea mult timp de joc.
deci in wing cu mine daca nu sunt foarte dezvoltat . si nu este vorba numai de experienta, este vorba si de punctele acumulate.
ai puncte multe inseamna ca joci si meriti sa fii in alianta mama.
problema ca dupa 2 saptamani scorurile vor fi apropiate. asa ca va fi greu de facut departajarea.
acum nu am prea mult timp de joc.
deci in wing cu mine daca nu sunt foarte dezvoltat . si nu este vorba numai de experienta, este vorba si de punctele acumulate.
ai puncte multe inseamna ca joci si meriti sa fii in alianta mama.
problema ca dupa 2 saptamani scorurile vor fi apropiate. asa ca va fi greu de facut departajarea.
burica- Posts : 26
daca ai puncte multe nu inseamna ca esti bun.Daca iti faci aparare de toate resursele si ai numai cateva cargo,pai nu esti bun decat sa te aperi pe tine si atat.Unul ca asta nu ar merita in elita
da stiu.
eu am scris asta referitor la ceea ce a zis cineva . ca cei care au jucat cu hunter in uni30 sa fie in alianta mama si ceilalti in wing.
nu este corect
eu am scris asta referitor la ceea ce a zis cineva . ca cei care au jucat cu hunter in uni30 sa fie in alianta mama si ceilalti in wing.
nu este corect
burica- Posts : 26
pana la urma , criteriul tot pe baza de punctaj si experienta va fii , in special experienta ( va spun de ce ) , asa ca nu va chinuiti sa gasiti alte solutii , pt ca practic unele mai bune decat aceasta nu sunt
aaa , si chestia cu experienta , dau un exemplu din uni30 , tipul de pe rank1 s-a lasat de ogame , si un alt tip a preluat contul de la 2,5kk pcte , acum are in jur de 1,6kk , intelegeti , diferenta de experienta , degeaba ai pcte daca nu ai si experienta , ca asa preiau si eu un cont de 100kk pcte , si probabil pierd imediat jumate , pt ca nu am experienta necesara sa preiau asa ceva , intelegeti voi...
P.S. nu ca ar fii cazul acum , dar va zic ceva , ca sa evitam pe viiitor conflicturi , evitati sa folositi remarci marlane si jigniri ca sa raspundeti cuiva , si in caz ca cineva va spune ceva ce va supara , incercati sa inchideti un ochi , asa , pt binele tuturor .....
aaa , si chestia cu experienta , dau un exemplu din uni30 , tipul de pe rank1 s-a lasat de ogame , si un alt tip a preluat contul de la 2,5kk pcte , acum are in jur de 1,6kk , intelegeti , diferenta de experienta , degeaba ai pcte daca nu ai si experienta , ca asa preiau si eu un cont de 100kk pcte , si probabil pierd imediat jumate , pt ca nu am experienta necesara sa preiau asa ceva , intelegeti voi...
P.S. nu ca ar fii cazul acum , dar va zic ceva , ca sa evitam pe viiitor conflicturi , evitati sa folositi remarci marlane si jigniri ca sa raspundeti cuiva , si in caz ca cineva va spune ceva ce va supara , incercati sa inchideti un ochi , asa , pt binele tuturor .....
UnknownTovarash- Posts : 240
mlp a plecat din alianta deoarece eram multi si dezorganizati. Inca un motiv pentru care trebe wing. Era un jucator bun, poate il fac sa se intoarca dar nush daca o sa am succes.
poate sa imi explice cineva de ce tot sunt dati afara si primiti in alianta asa de multi?Astia pur si simplu pleaca sau sunt dati afara
ar trebuii si farmati vreo 2-3 zile , da avem si noi mila
UnknownTovarash- Posts : 240
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2