Fuziune
+4
GENERAL07
TaZzZ
burica
bogdan13
8 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Fuziune
Maine va avea loc fuziunea cu R.S. Vom merge acolo toti cu rank 200 si apropiat de 200. Oricum maine va avea loc acest lucru. Voi avea eu grija de tot, ca sa mearga asa ca pe roate. Oricum vom fi cam 20-25 de membri top 200 cu 1 sau 2 exceptii. Alianta se va numi Red Scoprpions Hunt You Down, iar hunt you Down va ramane wingu. vom face curateni si pe aici ca is oameni incativi destui. in wing bogdan se va ocupa de treaba si drq din R.S, si vom mai pune pe cativa. Acolo in R.S.H.Y.D voi eu si branc lideru lor, impreuna cu un consiliu din nush cati membri.
Vom fi cei mai buni, si rand pe rand ii vom rade pe toti, Ancients si tot ce mai ramne (asta daca nu ni se altaura:D)
Oricum spor la joc si vb maine cand voi pune lista cu cei care intra .
Vom fi cei mai buni, si rand pe rand ii vom rade pe toti, Ancients si tot ce mai ramne (asta daca nu ni se altaura:D)
Oricum spor la joc si vb maine cand voi pune lista cu cei care intra .
Re: Fuziune
bravo si felicitari pentru unire.
speram sa faceti treaba buna ca sa avem si noi astia din wing pentru ce lupta ca sa ajungem la voi.
speram sa faceti treaba buna ca sa avem si noi astia din wing pentru ce lupta ca sa ajungem la voi.
burica- Posts : 26
felicitari oameni!!!!
question : banuiesc ca intreaga alianta va flosi acest forum nu? presupunand ca ei nu au , sau nush...
question : banuiesc ca intreaga alianta va flosi acest forum nu? presupunand ca ei nu au , sau nush...
UnknownTovarash- Posts : 240
Dap o sa fie forumu aliantei. oricum o sa facem treaba buna si abia astept sa va vad pe toti luptandu-va sa ajungi top 200 si in main
eu zic totusi sa formam 2 winguri.Fiecare de vreo 25 membri initial.O sa fim cam multi intro singura alianta.Ai putea numi wingul "Alianta de ferme" Cam prea multi 50 de membrii
GENERAL07- Posts : 163
suntem destul de multi...oare va exista comunicare??? si alta problema care o pun eu in vedere o sa fie un war cu fiecare aliantza in parte?? se vor incheia tratatele de PNA si Aliantze??
bogdan13- Posts : 22
cand e war va fi declarat fie la tot grupul nostru,fie doar la elita.Asa zic ca e bine
asa zic si eu , iar cu 2 winguri , nu cred ca o sa fie nevoie , mai bine lasam 1 wing , la care sa zicem , punem si acolo o bariera , doar top 200-500 sau 200-600 , si automat se elibereaza destul de multi , sau nush , asta ar fii o varianta , mai vedem , momentan asta nu este atat de important , mai intai sa vedem cati or sa fim ...GENERAL07 wrote:cand e war va fi declarat fie la tot grupul nostru,fie doar la elita.Asa zic ca e bine
si daca pui stafeta la 600 si vrei sa formezi doar un wing, ce faci cu restul?
ii dai afara din alianta?
ori toti care raman intr-un wing ori doua wing-uri.
nu este corect sa fie dati afara dupa ce au venit aici
asta asa este ...burica wrote:si daca pui stafeta la 600 si vrei sa formezi doar un wing, ce faci cu restul?
am putea face altfel ...... la wing-ul de acum sa fie pt cei rank 200-600 , si inca unul pt toti restul , insa nu prea stiu cine ar vrea sa se ocupe de acela...... ca doar trebea sa fie si el condus de cineva
nu cred ca unul care este mai bine pozitionat sa zicem din primul wing si care sa aiba si ceva timp nu ar putea sa fie conducator la ei.
mai oameni buni din 66 membri ai aliantei doar 15 vor intra in alianta mare. doar ei au puncte pentru ea
raman vreo 51 pe dinafara.
ar trebui sa va ganditi acum nu pe parcurs
raman vreo 51 pe dinafara.
ar trebui sa va ganditi acum nu pe parcurs
mai discutam despre asta p vineri cand suntem mai liber.Pana atunci tre sa ne reorganizam
nu cred ca 51 este un numar atat de mare , totusi am putea face altceva , sa zicem ca punem wing-ul la rank 200-1000 , in caz ca 200-600 ar fii prea drastic ......
Ok, nu vom mai primi oanemi in wing si gata. Vor ramane 50 in wing, nu o sa ii dam afara decat daca sunt inactivi. Problem solved. nu putem da raspunsuri asa inante sa ne gandim putin. tre sa vedem cum decurg lucrurile ca asa ne propunem ceva si ne trezim ca nu iese sau na. De aia am zis, pe parcurs vom vedea nu pot nici eu sa zic acu chiar toate.
ok , e bine asa , nu mai primim pe nimeni si gata , in wing adica ..... oricum vedem noi mai tarziu
Dar kare va ramine si care nu ? T-ai gindit sau decizi mine ?
TaZzZ- Posts : 12
maine va face o lista cu cei care se duc in elite ...
Aceasta este lista. Am luat in calcul cat au crescut pe parcursul ultimelor 3 zile. Nu zic ca ceilalti nu au crescut bine, dar na daca gresesc pot sa imi arate, sa ajunga top 200 si sa intre in main.
Voodoo
Arcade
blondu
I do not know
Hans
huntedsoul
Anakyn
Broxello
the_best
AlexZahu
uliu
Zulokar
Shandy
Zarajikmis
Eu voi mai ramane pana marti pentru a regla lucrulrile si numele seva schimba cand sunt toti acolo. Va rog depuneti aplicatie la R.S si sa mentionati sau pur si simplu sa scrieti RSHYD in aplicatie. Wingul va ramane HYD si din cate vad, la cati membri top 300-500 avem cred ca va fi si el o putere demna de luat in considerare, daca vor ramane cu totii pe acele pozitii.
Voodoo
Arcade
blondu
I do not know
Hans
huntedsoul
Anakyn
Broxello
the_best
AlexZahu
uliu
Zulokar
Shandy
Zarajikmis
Eu voi mai ramane pana marti pentru a regla lucrulrile si numele seva schimba cand sunt toti acolo. Va rog depuneti aplicatie la R.S si sa mentionati sau pur si simplu sa scrieti RSHYD in aplicatie. Wingul va ramane HYD si din cate vad, la cati membri top 300-500 avem cred ca va fi si el o putere demna de luat in considerare, daca vor ramane cu totii pe acele pozitii.
Vom face un set de reguli ca sa intri in main, nu doar sa fii top 200, ca asa te trezesti ca ti-o dat unu multe resurse sau ceva de genu si ai urcat 100 de locuri. Cred ca ar trebui facut ceva de genu stai 2 zile topp 200 ca sa demonstrezi ca tii pasul. Vor exista si cazuri main - wing, daca esti incativ, daca cobori sub top 300 fara sa fi fost atacat. Asta voi stabili eu cu branch.
Pan atunci spor.
Pan atunci spor.
Dar top 200 ce vrea sa zica 200 . 201 ............... sau 200 . 199 .......... ?¿?
TaZzZ- Posts : 12
200 , 199 , 198 , and so on )
si pana la urma cine va mai conduce wingul in afara de bogdan?
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2