Coloni!!!
+5
drq
UnknownTovarash
TaZzZ
Hans
huntedsoul
9 posters
Page 1 of 1
Coloni!!!
deci fiecare sa posteze aici unde isi face colonia pozitzia sistem galaxie si in kt timp sa nu ne incurcam ktziva de la RSHYD avem in galaxia 2 sistemu 1 si unu de le HYD are in sistemu 2 tot galaxia 2 deci mai departe va descurcatzi voi
huntedsoul- Posts : 31
Re: Coloni!!!
miii de scuze ptru ce am facut fara sa imi dau seama si vreu sa rezervez 1.77.10 pentru ziua de 28 septembrie !! ( sper )
TaZzZ- Posts : 12
hai tazz , te iert , n-are rost sa incurcam acu toata alianta pt o neintelegere ,
V-AS RUGA SA NU OCUPATI SISTEMUL 2:3 DACA SE POATE ........ ACOLO AS DORI SA MA STABILESC EU ....... CU CEL PUTIN 3 COLONII
V-AS RUGA SA NU OCUPATI SISTEMUL 2:3 DACA SE POATE ........ ACOLO AS DORI SA MA STABILESC EU ....... CU CEL PUTIN 3 COLONII
UnknownTovarash- Posts : 240
repet , va rog sa nu ocupati nicio planeta din GALAXIA 2 SISTEMUL 3 , acolo cred ca ma stabilesc cu cel putin 3 colonii , ....
ba da lasatzile draeq de colonii ashea de departe. Si voi fugiti de lupte ce draeq am crezut ca numai retardatzii aia de corvini o fac da si voi acum........
drq- Posts : 28
nu mai spuneti unde aveti colonii sau unde vreti sa va faceti!!!!Totusi sunt spioni pe aici si deja cred ca stiu care e.Dar nu va mai postati planetele!!!!!Cei care au postat deja ar fi bine sa editeze posturile si sa treaca altceva
GENERAL07- Posts : 163
daca jucam raider nu fugeam , dar nu joc raider , cel putin momentan , asa ca ma pot duce unde vreau .....
coloniiile mele
eu incep sa colonizez in 7:274:4 si prin zona pe acolo
mai invit si pe altii sa vina pe acolo sa nu fiu singur.
deocamdata nu trebuie sa investesc in aparare acolo.
mai invit si pe altii sa vina pe acolo sa nu fiu singur.
deocamdata nu trebuie sa investesc in aparare acolo.
Last edited by on Mon Oct 01, 2007 11:08 pm; edited 1 time in total
huha- Posts : 8
in 2:6 va rog sa nu ocupati sloturi pentru k a colo vreau eu sa merg.Multumesc
bogdan13- Posts : 22
7:247:4
lume eu am colonizat undeva departe unde sa nu fiu nevoit sa investesc in aparare , si acolo ma dezvolt. care mai vrea sa vina prinz zona , care vrea sa aibe grija de colonii fara sa fie stresat ca o sa fie atacat in curand.
huha- Posts : 8
Eu fac prin 9 niste colonii, sa fac acolo lota, fara stres, sa las planete fra aparare ). oricum fac acolo flota si revin aici cu deploy si fac damage.
de ce te duci asa departe nu inteleg.G3 e inca gol.In uni asta nu mas duce mai departe de G5
GENERAL07- Posts : 163
Page 1 of 1